سرلشکر صفوی: شکست حصر آبادان نقطه عطفی در وحدت ارتش و سپاه بود-راهبرد معاصر
انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت

سرلشکر صفوی: شکست حصر آبادان نقطه عطفی در وحدت ارتش و سپاه بود

رییس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس در نشست واکاوی عملیات ثامن الائمه که منتج به شکست حصر آبادان شد، گفت: شکست حصر آبادان نقطه عطفی در وحدت ارتش و سپاه بعد از فرار بنی صدر بود و پیروزی این عملیات مبدا تحول در استراتژی عملیاتی ایران بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۸۸۸

به گزارش راهبد معاصر؛  سرلشکر سیدیحیی صفوی رییس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس در نشست واکاوی عملیات ثامن الائمه شکست حصر آبادان طی سخنانی اظهار داشت: عملیات شکست حصر آبادان سرآغاز شکست های سیاسی و نظامی رژیم عراق بود.

 

وی افزود: شکست حصر آبادان نقطه عطفی در وحدت ارتش و سپاه بعد از فرار بنی صدر بود و پیروزی این عملیات مبدا تحول در استراتژی عملیاتی ایران بود.

 

سردار صفوی ادامه داد: عراقی ها 19 مهر ماه سال 59 از رودخانه کارون گذشتند و در شرق کارون با گرفتن سرپل و با تصرف جاده اهواز_ آبادان، جاده ماهشهر به آبادان را هم گرفتند و روز نهم آبان روی رودخانه بهمنشیر پل زدند و با گذشتن از این رودخانه قصد تصرف آبادان بر دو طرف اروند رود مسلط شوند و به این ترتیب قرارداد 1975 الجزایر را زیر پا بگذارند.

 

وی تصریح کرد: ما در جریان عملیات خمینی روح خدا فرمانده کل قوا با 340 نفر به یک لشکر زرهی عراق حمله کرده و 3 کیلومتر پیشروی کردیم و پس از آن عراق 10 روز به ما حمله کرد تا ما را عقب بزند اما ما 100 شهید دادیم ولی عقب نشینی نکردیم و این عملیات مبدا طراحی عملیات ثامن الائمه شد.

 

رییس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس اظهار داشت: در اردیبهشت سال 60 طرح این عملیات را برای تصویب به شورای عالی دفاع بردم و علی رغم کارشکنی بنی صدر با حمایت آیت الله خامنه ای این عملیات تصویب شد و قرار شد تا ما این عملیات را با هماهنگی لشکر 77 خراسان اجرا کنیم.

 

وی ادامه داد: ساعت 1 بامداد 5 مهر سال 60 عملیات ثامن الائمه از سه محور اجرا شد و رزمندگان اسلام موفق به انهدام نیروهای عراقی شده و محاصره آبادان شکسته شد. در این عملیات حقیقتا نیروهای لشکر 77 و هوانیروز ارتش نقش بسیار تعیین کننده ای داشتند و رشادت های فراوانی از خود نشان دادند./تسنیم

ارسال نظر